Kártya szabályzat

Kártya szabályzat

Szinga Sport Kft. Törzsvásárlói kártya szabályzat

2020.12.14

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Szinga Sport Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

A Szinga Sport Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Szinga Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

A törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezmények csak lakossági vásárlás esetén érvényesek.

A törzsvásárlói kártyát kizárólag magánszemélyek tudják felhasználni. Törzsvásárlói kártya érvényesítése esetén kizárólag a törzsvásárlói kedvezmény jogosultja számára tudunk az összegről ÁFA-s számlát kiállítani. Amennyiben a vásárló személyétől eltérő harmadik fél, gazdasági társaság vagy egyéb jogi személy számára kíván ÁFA-s számlát igényelni, úgy a törzsvásárlói kedvezményét nem tudja érvényesíteni.

A Szinga Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy a Törzsvásárlói Kártya szabályzatot megváltoztassa, a szabályzatot az aktuális Törzsvásárlói kártya Szabályzatban publikálja.

Kedvezmény kuponok

A Törzsvásárlói rendszer keretein belül kapott kedvezmény kuponok egyszer felhasználhatók, készpénzre nem válthatók és egy összegben levásárolhatóak.

Kártyaérvényesség

A Szinga Sport Kft. Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

Ügyfél kártyájának letiltása: Az ügyfél tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél adatainak törlése: Az ügyfél tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 10 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok törlésre kerülnek.

Ajándékkártya

A befizetett összeg A Szinga Sport Kft. kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Igénybevétel helye

Az aktuális üzleteink listáját a honlapunkon megtalálja.
A törzsvásárlói kártyán található kuponokat az alábbi üzletekben nem tudja beváltani: Miskolc Plan B

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva lehet.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Szinga Sport Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló az online regisztráció kitöltésével és elküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Szinga Sport Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Szinga Sport Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Szinga Sport Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik!

A Törzsvásárlói kártya valamint a rajta lévő információk törlése

A Törzsvásárlói kártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 10 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacsere igényét a regisztrációs e-mailről a szingasport@playersroom.hu címre küldött üzenet formájában kezdeményezheti.

Elérhetőségek

Szinga Sport Kft.

székhely: 1038 Budapest, Tündérliget u 2.

Adószám: 10318102-2-44

Cégjegyzékszám: 01-09-370331

Cégbíróság: Pest megyei Bíróság mint Cégbíróság

Tel: 06-1/220-99-13 (nem ügyfélszolgálat)

Fax: 06-1/251-54-79 (nem ügyfélszolgálat)

E-mail: szingasport@playersroom.hu (nem ügyfélszolgálat)